ОСТАННІ НОВИНИ

Водій вантажівки заднім ходом вбив пішохода

Омелян Шевчук

|

У Миколаївському районі Львівщини загинув пішохід, на якого наїхала вантажівка, що рухалася заднім ходом. Про це Львівському порталу повідомили у Департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

 

За даними відомства, ДТП сталася вчора, о 12:14 у селі Дроговиж Миколаївського району Львівщини. Водій автомобіля «ЗІЛ-131», мешканець с. Жовтаці Камʼянка-Бузького району 1976 року народження, під час маневрування заднім ходом здійснив наїзд на 52-річного пішохода, мешканця Забари, Шумського району Тернопільської області.

Пішохід від отриманих травм загинув на місці ДТП. Тіло скеровано в морг Новороздільської МЛ.

Як попередньо встановили правоохоронці, на ділянці автодороги між селами проводились роботи з очищення придорожньої смуги від сухих дерев.

За словами очевидців, загиблий сховався під вантажівкою від дощу, а коли та рушила заднім ходом, не встиг вилізти з-під авта. Як пояснив водій ЗіЛа, він, пересвідчившись у безпеці маневру, розпочав рух заднім ходом і лише тоді, коли автомобіль наїхав на якусь перешкоду, вийшов і побачив, що під колеса потрапила людина. Медики швидкої допомоги, які прибули на місці події, констатували смерть чоловіка.

За фактом  відкрито кримінальне провадження. Якщо водія визнають винним у тому, що він порушив правила безпеки дорожнього руху то йому загрожує від 3 до 8 років тюрми.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *