ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян просять фінансово допомогти у лікуванні маленькому хлопчику

Олександр Косик

|

Небайдужих просять допомогти терміново зібрати 54 тисячі гривень для хворого Ромчика. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила директорка благодійного фонду «Крила надії» Наталія Ліпська, передає кореспондент Львівського порталу.

 

«Скільки біди може випасти на долю однієї дитини ? За спиною у Ромчика складний діагноз при народженні, пересадка печінки від мами, зупинка дихання, кома, після якої безжальне “змиріться, в нього не працю мозок, на енцефалограмі пряма лінія, вибачте, нічого не можна зробити”. І ніби все. І прірва. Але мама хлопчика не вірила, мама не здавалася, відчайдушно боролася за найменше покращення, хваталася за соломинку, випробовувала всі доступні і недоступні методи, і диво відбулося! На останньому обстеженні здивований лікар сказав “в вас є активність в лобній частині мозку”. Такого не буває. Не знаю, що ви робили, але це треба продовжувати. Мама Оля і маленький Ромчик готові продовжувати, але за роки по лікарням всі доступні ресурси родини вичерпані і платити за подальше лікування і реабілітацію просто нема чим.

Цього тижня Ромчик у Львові проходить курс реабілітації в клініці Козявкіна, а вже через тиждень його чекають в Польщі, в клініці де робили трансплантацію печінки, щоб обрати стратегію подальшого лікування. Зараз мені гостро потрібно знайти 54280 грн. і оплатити їх не пізніше понеділка, інакше госпіталізацію відмінять», – написала Наталя Ліпська.

Номер рахунку: 5169 3305 1136 7333 (призначення платежу “для Ромчика”)

Звіт по збору: goo.gl/hyXqBM

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *