ОСТАННІ НОВИНИ

Двом хабарникам із міграційної служби Львівщини дали 5 років тюрми

Андрій Котенський

|

Посадовців Державної міграційної служби на Львівщині повторно засуджено за отримання неправомірної вигоди від підлеглого. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

 

За даними відомства, у 2014 році виявлено факт одержання неправомірної вигоди керівниками Головного управління Державної міграційної служби України у Львівській області. «Посадовці одержали від підлеглого працівника 2 тис доларів США та 4 тис грн неправомірної вигоди. Кошти призначались за не створення штучних перешкод у його службовій діяльності. Також, згідно даних, здобутих у ході досудового розслідування, встановлено, що аналогічні вимоги вказані особи висловлювали ще двом керівникам районних секторів ДМС», – йдеться у повідомленні.

Наприкінці 2016 року, Галицьким районним судом Львова винесено вирок, відповідно до якого посадовців визнано винними та призначено покарання у вигляді позбавлення волі. Проте, це рішення було скасовано апеляційним судом та повернуто на новий судовий розгляд.

Остаточну крапу у справі поставлено нещодавно.

Начальника Головного управління Державної міграційної служби України у Львівській області та його першого заступника визнано винними та засуджено до 5 років ув’язнення», – йдеться у повідомленні.

Крім цього, зловмисників позбавлено права 3 роки обіймати посади пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих функцій, а їхнє майно підлягає конфіскації.

Як відомо мова про одіозного керівника головного управління Державної міграційної служби України у Львівській області Олександра Погорецького та його першого заступника Ореста Барана.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *