ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримали зловмисника, що пограбував юнака

Олександр Косик

|

У Львові поліцейські затримали зловмисника, причетного до пограбування. За вчинене йому загрожує до шести років позбавлення волі. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

 

У Франківський відділ поліції звернувся 57-річний львів’янин. Він повідомив, що 22 червня близько 02.35 невідома особа на вулиці Романицького пограбувала його сина. Зловмисник заволодів рюкзаком юнака, в якому знаходився мобільний телефон, павербанк та інші речі. Загальна сума заподіяних збитків – близько 7 400 гривень.

Як встановили поліцейські, до вчиненні правопорушення причетний 19-річний місцевий мешканець. Речі, якими він заволодів, вилучено. Зловмиснику оголошено про підозру у скоєнні злочину за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Нападник затриманий в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *