ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові 21-річна шахрайка скасовувала замовлення на чужі бенкети та забирала гроші

Юлія Шпак

|

У Львові за шахрайство у місцевих ресторанах судитимуть 21-річну мешканку Білої Церкви. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

 

За процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №3, співробітниками Франківського відділу Нацполіції Львівщини повідомлено про підозру 21-річній жительці міста Біла Церква, яка упродовж червня-липня цього року вчинила у Львові одинадцять епізодів кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.190 КК України (заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство), вчинене повторно).

Встановлено, що раніше судима за аналогічні злочини дівчина навідувалась у ресторанні заклади міста та представляючись замовником банкету скасовувала їх. Разом з тим, зловмисниця забирала наданий справжніми клієнтами завдаток. Користуючись довірою працівників, шахрайці вдалось видурити понад 22 тисячі гривень.

Враховуючи обґрунтованість підозри, а також існуючі ризики ухилення вказаної особи від слідства та суду, ухвалою слідчого судді Франківського районного суду м.Львова, 21.07.2018, до фігурантки застосовано запобіжний захід у вигляді більше 35 тис грн застави.

За вчинене лиходійці загрожує до 3 років позбавлення волі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *