ОСТАННІ НОВИНИ

Офіцери та курсанти Академії сухопутних військ отримали почесні відзнаки

Олександр Косик

|

Під час шикування начальник Національної академії сухопутних військ генерал-лейтенант Павло Ткачук привітав особовий склад з Днем українського миротворця, яке в нашій державі відзначали днями, вручив відзнаки Міністра оборони України, Начальника Генерального штабу — Головнокомандувача Збройних Сил України, грамоти та подяки начальника академії військовослужбовцям і працівникам навчального закладу. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі академії.

 

«Ми не можемо оминути цю дату. Адже серед нас також чимало військовослужбовців, котрі виконували почесні та важливі завдання із підтримання миру в різних точках нашої планети», — зауважив генерал-лейтенант Павло Ткачук.

Також цього дня дипломами та грамотами було нагороджено офіцерів та курсантів-гуртківців воєнно-наукових товариств. Зокрема, курсант-танкіст Максим Бодар та курсант-артилерист Олексій Щербатюк здобули переможні місця у ІХ Всеукраїнському студентсько-курсантському конкурсі за темою «Проблеми у сфері забезпечення національної безпеки України», який проходив на базі Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького. А курсант факультету ракетних військ і артилерії Сергій Годований був нагороджений грамотою за кращу наукову роботу курсантів Національної академії у 2017–2018 навчальному році за напрямком «Бойове застосування підрозділів».

Традиційно, загальноакадемічне шикування продовжилось відзначенням кращих спортсменів Академії, які вкотре принесли спортивні нагороди до скарбниці рідної альма-матер. Так, нещодавно курсанти завоювали низку призових місць на Міжнародному спортивному змаганні з гирьового спорту «Gran Prix Ukraine» та на чемпіонаті України серед студентів з боксу.

Також начальник Національної академії генерал-лейтенант Павло Ткачук вручив погони офіцерам вишу, яким були присвоєні чергові військові звання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *