ОСТАННІ НОВИНИ

Гандболістки «Галичанки» проводять літні збори на морі

Омелян Шевчук

|

Чемпіон України – львівська «Галичанка» у Скадовську Херсонської області продовжує тренувальні збори. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі гандбольного клубу «Галичанка».

 

Як відомо тренувальні збори гандболісток «Галичанки» у Скадовську розпочалися 16 липня й триватимуть до кінця цього тижня.

«Використовуємо сонце, море і пісок. А ще тут чудовий майданчик просто неба.  Я знаю, що завдяки піску та відкритому простору й інше сприйняття роботи – дівчата із задоволенням виконують завдання. Акцентуємось  на швидкості, переміщеннях, стрибучості, паралельно відпрацьовуємо швидкий перехід  у двійках, трійках, швидкий пас», – розповідає тренер «Галичанки» Василь Козар.

За його словами, дівчата мають по три тренування щодня. О 7 год. – підйом, о 7.30 – зарядка, крос (від самого початку розпочали біг з 5 кілометрів, надалі дистанцію не збільшували, але додавали у швидкості),  потім загальнорозвиваючі вправи і обов’язково купання в морі. Зранку море чисте, спокійне, дівчата з насолодою плавають, і це дуже добре для відновлення. Згодом смачний сніданок.

«Друге ранкове тренування проходить з 10 до 12 год. Працюємо не тільки над загальною фізичною підготовкою, але й спеціальною. Тобто займаємось, до прикладу,  не лише бігом чи фізичними вправами, а стараємось, щоб все було наближено до нашого виду спорту  – виконуємо завдання з м’ячами – для класичного чи пляжного гандболу.  З 16.30 до 18.00 – вечірнє тренування, вже суто ігрове: граємо або у пляжний гандбол, або у трійках (команди три на три) чи у четвірках.  Не скажу, що дівчата не втомилися, але з розумінням ставляться до такої важкої роботи, бо розуміють, що це буде хороший доробок на новий сезон. Та й пік втоми вже пройшли, нормально переносять навантаження, все добре. Я дуже задоволений», – повідомив тренер.

Як відомо у новому сезоні «Галичанка» виступатиме оновленим складом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *