ОСТАННІ НОВИНИ

Поліція шукає очевидців вчорашньої стрілянини у центрі Львова

Олександр Косик

|

Правоохоронці встановлюють особу зловмисника, котрий стріляв у скрипальку в центрі Львова. Попередньо встановлено, що постріл міг бути здійснений з пневматичної зброї, поліцейські просять усіх, хто може допомогти встановити обставини події, зголошуватись на оперативну лінію «102». Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

 

До поліції 22 липня надійшло повідомлення від медиків одного з львівських травмпунктів про 20-річну мешканку міста Миргород Полтавської області, доставлену у медзаклад з пораненням ноги. Лікарі вилучили з рани металеву кульку і після надання їй медичної допомоги пацієнтку відпустили.

Як попередньо встановили правоохоронці, близько 15.00 на площі Ринок у Львові невідомий зловмисник вистрелив потерпілій у ногу, ймовірно, з пневматичної зброї. За словами дівчини, вона грала на скрипці, коли раптом відчула різкий біль.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють особу зловмисника та просять усіх, хто може допомогти встановити обставини події, зголошуватись на оперативну лінію «102».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *