ОСТАННІ НОВИНИ

Затримання наркоторговців на Закарпатті: одному із підозрюваних обрали запобіжний захід

Вероніка Рой

|

Мешканцю Закарпаття, який підозрюється у виготовленні та неодноразовому збуті опію екстраційного, обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. Про це Львівському порталу повідомили у пресі-службі військової прокуратури Західного регіону України.

 

У відомстві зазначають, що як альтернативу, визначено внесення застави в розмірі 15,5 млн грн. Відповідне рішення ухвалив 20 липня 2018 року Галицький районний суд м. Львова передає

Нагадаємо, що впродовж квітня-липня 2018 року за процесуального керівництва військової прокуратури регіону задокументовано неодноразові факти виготовлення і збуту вказаним наркоділком 3,5 л опію екстраційного. Окрім того, в ході проведеної спецоперації загалом вилучено 7,5 л опію екстраційного – 150 тисяч доз наркотику на суму близько 15 млн грн.

Спецоперація із викриття членів організованої групи проводилася слідчими слідчого відділу Головного управління Національної поліції у Львівській області спільно з оперативними співробітниками Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *