ОСТАННІ НОВИНИ

У Жовкві затримали серійного автомобільного злодія

Олександр Косик

|

На Жовківщині поліцейські викрили зловмисника, причетного до крадіжок з автомобілів. За вчинене жовківчанину загрожує позбавлення волі на строк до п’яти років. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

 

В Жовківське відділення поліції звернувся із заявою 37-річний місцевий мешканець. Чоловік повідомив, що в ніч на 2 червня з його автомобіля «Фольксваген Пасат», запаркованого на вулиці Шевченка було викрадено перфоратор, болгарку та набір інструментів. Загальна сума заподіяних збитків – близько 13 500 гривень.

Як встановили правоохоронці, до скоєння злочину причетний раніше судимий 27-річний житель райцентру. Речові докази у нього вилучено.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Максимальне покарання, передбачене статтею – позбавлення волі на строк до п’яти років.

Під час розслідування правоохоронці встановили, що зловмисник причетний до інших випадків крадіжок з автомобілів. Наразі з’ясовуються обставини скоєння цих кримінальних правопорушень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *