ОСТАННІ НОВИНИ

Renault хоче відкрити завод в Україні?

Омелян Шевчук

|

Французька компанія Renault зацікавлена у розширенні своїх виробничих потужностей і розглядає Україну, як один з майданчиків автовиробництва. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Кабінету міністрів України.

 

Під час зустрічі з керівництвом французького автогіганта – групою Renault прем’єр-міністр України Володимир Гройсман переконував, що Україна має достатній потенціал і потужності для того, аби швидко перетворитися на регіональний хаб автомобілебудування.

«Ми зацікавлені в розвитку виробничих зв’язків із Францією, і сфера автовиробництва може стати ще одним напрямком економічного співробітництва. Наразі ми обговорюємо можливості розміщення виробництва автомобілів групи Renault в Україні. Для нас це і додаткові робочі місця, і розширення експортних можливостей», – зазначив Володимир Гройсман.

Він наголосив, що Україна має не тільки вигідне географічне становище, а й велику ємність внутрішнього попиту на якісні й бюджетні автомобілі. З 2000 року в Україну зайшли понад 20 світових компаній, що відкрили понад 30 заводів з виробництва автомобільних комплектуючих. При цьому комплектуючі українського виробництва мають найнижчу у Європі собівартість.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *