ОСТАННІ НОВИНИ

Медики виписали з лікарні 12 осіб, які отруїлись у «Томаш кебабі»

Юлія Шпак

|

Медики виписали з Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні 12 осіб, які отруїлися у кафе «Томаш кебаб», що на вулиці Куліша, 10. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

 

Станом на 17:00 год. 17 липня всього за допомогою звернулось 30 осіб (із них 1 дитина), з них госпіталізовано 28 осіб, виписано із ЛОІКЛ – 12 осіб, в стаціонарі залишається 16 осіб. 2 особи (1 дитина 17 років) відмовились від госпіталізації і перебувають на амбулаторному лікуванні. Здійснюється комплекс лікувально – діагностичних заходів відповідно до клінічних протоколів МОЗ України.

Нагадаємо, 13 липня у Львівську обласну інфекційну клінічну лікарню та інфекційне відділення Пустомитівської центральної рай лікарні госпіталізували 9 пацієнтів із діагнозом ХТІ (харчова токсикоз-інфекція) та ГКІ (гостра кишкова інфекція). Всі вони харчувались в закладі громадського харчування «Томаш Кебаб».

Станом на 15 липня, до медиків звернулись 25 людей, які отруїлися у «Томаш Кебабі».

Як повідомляв Львівський портал, правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом отруєння відвідувачів цього закладу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *