ОСТАННІ НОВИНИ

Двом львів’янам «світить» до 8 років тюрми за вчинення крадіжок

Юлія Шпак

|

У Львові судитимуть двох 27-річних львів’ян, які вчиняли крадіжки та нанесли легкі тілесні ушкодження працівникам поліції. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

 

«Події трапились у лютому-квітні цього року на території Сихівського району м. Львова. Досудовим розслідуванням встановлено, що за попередньою змовою вказані особи вчинили квартирні крадіжки. Крім цього, зловмисники завдали легких тілесних ушкоджень працівникам поліції, які супроводжували їх до відділу», – йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що після обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави, вони сплатили її та продовжили злочинну діяльність.

«Незабаром чоловіки проникли у одну із квартир з метою викрадення майна та несподівано були викриті сином господарки домівки. Помітивши хлопця зловмисники побили його та з награбованим зникли з місця пригоди», – додають у прокуратурі.

Так, стороною обвинувачення подано до суду клопотання про застосування до підозрюваних запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави. Одному із них суд обрав цей запобіжний захід, а інший підозрюваний скористався судовою перервою та утік за кордон.

Правоохоронці встановили його місце перебування та затримали, а суд застосував щодо нього запобіжний захід у вигляді тримання під вартою (без можливості внесення застави).

На даний час обвинувальні акти скеровано для розгляду у Сихівський районний суд м. Львова. У разі доведення вини лиходіям загрожує від чотирьох до восьми років позбавлення волі.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *