ОСТАННІ НОВИНИ

"Галичанка" оновленим складом розпочала підготовку до нового гандбольного сезону

Омелян Шевчук

|

Чемпіонки України – гандболістки львівської «Галичанки» оновленим складом розпочали підготовку до гандбольного сезону 2018/2019. Перший збір команди стартував у Скадовську. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГК «Галичанка».

 

Навчально-тренувальні збори у Скадовську (Херсонська область) триватимуть два тижні – з 16 по 28 липня.  Там гандболістки тренуватимуться тричі на день, здебільшого – на морі та  піску.  Головним завданням зборів буде функціональна підготовка гравців до майбутніх змагань.

Зі Скадовська «Галичанка» повернеться до Львова 29 липня та продовжить підготовку у залі. Основний акцент буде зроблено на спеціальній та техніко-тактичній підготовці.

Надалі планується участь у двох турнірах: 10-12 серпня у Щецині (Польща); 17-19  серпня вдома – у відкритому Кубку Львова. За попередніми даними за львівський кубок окрім «Галичанки» боротимуться миколаївський «Реал» та команди Бреста (Білорусь) і Баку (Азербайджан).

Зазначимо, що за час відпустки склад команди зазнав суттєвих змін.

Троє провідних гандболісток команди – Наталія Воловник, Наталія Стрюкова і Марина Коновалова –  перебралися у закордонні клуби. Наталія Воловник та Наталія Стрюкова й надалі залишаться одноклубницями, але тепер гратимуть у польській команді Energa (Кошалін). А Марина Коновалова виступатиме  в чемпіонаті Азербайджану (до слова, у тому ж клубі, в якому торік «прописалася» ще одна «галичанка», воротарка Єлизавета Гілязетдінова). Ще дві гравчині – Анастасія Баранович і Наталія Сабова завершили гандбольну кар’єру.

На зміну досвідченим гравчиням прийшла амбітна молодь. Лави «Галичанки» на новий сезон поповнять восьмеро гандболісток Львівського училища фізичної культури – цьогорічні випускниці та учениці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *