ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська майстерня шоколаду хоче розширити своє виробництво та звести готель

Наталя Дуляба

|

До 20 липня у Львові триває громадське слухання щодо врахування громадських інтересів під час внесення змін до детального плану території району забудови, обмеженої вул. Т. Шевченка, вул. Городоцькою та вул. Залізничною. Він передбачає розширення площ виробництва Львівської майстерні шоколаду та будівництво 6-поверхового готелю з адмінприміщеннями. Про це Львівському порталу повідомили у відділі громадського партнерства Львівської міської ради.

 

У проекті детального плану опрацьовано рішення щодо використання території орієнтовною площею 6,3 га. На ділянках площею понад 1 га планують розширити виробничі площі Львівської майстерні шоколаду.

«На ділянках площею 0,2259 га та 1,081 га, що перебувають у приватній власності ТзОВ «Львівська мануфактура кави», знаходяться виробничі будівлі ТзОВ «Шокооооооолад» (майстерня шоколаду, – ред.) із виготовлення солодощів ручної роботи з натурального шоколаду, складські будівлі, офісні будівлі, споруди інженерних мереж, тощо. Існуючу виробничу забудову пропонується реконструювати та розширити за рахунок нових будівель та реконструкції існуючих будівель та споруд», – йдеться у пояснювальній записці до проекту ДПТ.

Відтак детальний план території, обмеженої вул. Т. Шевченка, вул. Городоцькою та вул. Залізничною, передбачає:

  • реконструкцію діючого виробничого підприємства (виробничо-складського комплексу) на вул. Юнаківа, 10;
  • будівництво адміністративно-готельної будівлі;
  • ремонт та благоустрій вулиці Юнаківа.

Станом на сьогодні на виробництві Львівської майстерні шоколаду працюють орієнтовно 140 людей. Після розширення виробничих площ кількість працівників планують збільшити до 220 осіб.

У комплексі з реконструкцією виробництва хочуть також збудувати 6-поверхову адміністративно-готельну будівлю для розміщення офісів й адміністрації, готелю для працівників та гостей підприємства, а також для об’єктів громадського харчування. При цьому у будівлі заплановане створення до 30 нових робочих місць.

Щодо паркомісць, то на території шоколадного підприємства облаштують парковку на 20 місць, а для адміністративно-готельної будівлі пропонують звести власний підземний паркінг на 10-15 автомобілів.

Жодного іншого будівництва проект детального плану території не передбачає.

Зазначимо, згідно з даними бізнес-сервісу YouControl, ТзОВ «Шокооооооолад» зареєстроване у Львові на вул. Поштовій. Його засновниками є ТзОВ «Фііх Файненс Інвестмент Інновейшн Холдинг Менеджмент» (Австрія), ТзОВ «Компанія з управління активами «Західна Інвестиційна Група» (Івано-Франківськ) та Наталія Дубова.

Як повідомляв Львівський портал, нещодавно власники «Львівської майстерні шоколаду» заявили про те, що ідею логотипу популярної львівської кав’ярні вкрала «Московская шоколадная мануфактура». Відтак компанія плануює судитися за плагіат логотипу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *