ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни просять провести благоустрій Снопківського парку

Наталя Дуляба

|

Львівську міську раду просять провести благоустрій Снопківського парку. Відповідну електронну петицію сьогодні, 16 липня, зареєстрували у Єдиній системі місцевих петицій, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Авторка петиції Зоя Стадник наголошує, що сьогодні Снопківський парк перебуває у занедбаному стані, відтак просить мерію провести у ньому благоустрій.

«Снопківський парк був закладений у 1959-1963 роках… Тут були висаджені понад 200 порід дерев з різних частин світу і чагарників, влаштовано сад безперервного цвітіння на 5 га і розарій з понад 40 сортами троянд. У теперішній час парк виглядає занедбано. Пішохідні доріжки знищені тракторами, оскільки на території парку постійно відбувається прорив труби,а ті доріжки, які ще є, перебувають у жахливому стані, лавочки майже відсутні, освітлення є тільки поблизу стадіону Україна. Парк потребує ремонту та благоустрою», – йдеться у тексті петиції.

Для того, що міська рада Львова розглянула цю електронну петицію, потрібно, щоб вона набрала 500 підписів.

Зазначимо, парк «Снопківський» є пам’яткою садово-паркового мистецтва місцевого значення. Його площа становить понад 35 га.

Як повідомляв Львівський портал, у Снопківському парку місцеві виявили стихійне сміттєзвалище: невідомі сюди завозять вантажівками будівельне сміття. Незабаром після того, як цей факт набув розголосу, парк обстежили екологи, які підтвердили, що з боку стадіону «Україна» влаштувати несанкціоноване сміттєзвалище.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *