ОСТАННІ НОВИНИ

З початку року на Львівській залізниці загинуло 35 людей

Юлія Шпак

|

З початку 2018 року на території «Львівськоїй залізниці» загинуло 35 людей. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі «Львівської залізниці».

 

«З початку 2018 року на території залізниці зафіксовано 53 випадки травмування громадян, з яких 35 – зі смертельним наслідком. За аналогічний період 2017 року стався 41 випадок невиробничого травматизму, в тому числі 21 – зі смертельним наслідком», – йдеться у повідомленні.

Залізничники зазначають, що у зв’язку зі збільшенням кількості випадків травмування сторонніх осіб на об’єктах залізничного транспорту, з метою профілактики невиробничого травматизму та підвищення рівня безпеки громадян, що перебувають на території залізниці, на всіх регіональних філіях ПАТ «Укрзалізниця» оголошено місячник профілактичної та інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо невиробничого травматизму на залізничному транспорті серед населення, а також працівників підприємств, що розташовані в районах, прилеглих до залізничних колій.

«Аналіз випадків травмування сторонніх осіб на залізничному транспорті свідчить про те, що практично всі вони стали наслідком порушення потерпілими Правил безпеки на залізничному транспорті України. Тому залізничники в черговий раз закликають громадян бути уважними та обережними в поїздах, на платформах, поблизу колій, на переїздах та в інших залізничних об’єктах і наголошують, що, перебування на об’єктах інфраструктури вимагає неухильного дотримання правил безпеки задля збереження здоров’я та життя», – зазначають у «Львівській залізниці».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *