ОСТАННІ НОВИНИ

У Городоцькому районі засудили чоловіка, який самовільно засіяв пшеницею 18 гектарів землі

Юлія Шпак

|

На Городоччині оштрафували 47-річного чоловіка за самоправство із землею. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

 

«Так, всупереч встановленому законом порядку, чоловік самовільно засіяв озимою пшеницею 18 га земель, що належать Галичанівській сільській раді та розташовані у с.Галичани на Городоччині. Таким чином зловмисник завдав органам державної і виконавчої влади збитків на майже 21 тис грн. У ході досудового розслідування порушник повністю визнав свою вину та добровільно відшкодував заподіяну шкоду», – йдеться у повідомленні прокуратури.

Відтак, прокурором Городоцької місцевої прокуратури із вказаною особою укладено угоду про визнання винуватості. Із цим погодився Городоцький районний суд Львівської області, який затвердив угоду та призначив покарання у виді штрафу.

Крім цього, зазначимо, що Господарським судом Львівської області відкрито провадження за позовом місцевої прокуратури, яка вимагає громадянина звільнити самовільно захоплену земельну ділянку сільськогосподарського призначення та за власний кошт привести її належний стан.

На даний час судовий розгляд ще триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *