ОСТАННІ НОВИНИ

На Варшавській збудують 16-поверхівку

Наталя Дуляба

|

У Львові на вул. Варшавській, 201-А збудують багатоквартирний житловий будинок із вбудованими громадськими приміщеннями, даховою котельнею, трансформаторною підстанцією та паркінгами. Відповідні містобудівні умови та обмеження сьогодні, 13 липня, видав виконавчий комітет Львівської міської ради для ПП «Львівський дистрибютор». Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

 

Як йдеться у проекті рішення, ПП «Львівський дистрибютор» будуватиме новий житловий будинок на земельній ділянці площею 0,3559 га. Її цільове призначення – для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку; категорія – землі житлової та громадської забудови. Ділянка знаходиться у зоні Ж-4 – зоні багатоповерхової житлової забудови (9-16 поверхів) та зоні ТР-2 – зоні транспортної інфраструктури.

Сьогодні на ділянці на вул. Варшавській, 201-А знаходяться нежитлові будівлі, відтак забудовнику дозволили їх знести.

Своїм рішенням виконком дозволив ПП «Львівський дистрибютор» забудувати земельну ділянку на 15,4%. Також висота майбутньогго житла не повинна перевищувати 52 м, а це, за приблизними підрахунками Львівського порталу, – 16-17 поверхів.

Під час обговорення цього будівництва членам виконкому демонстрували проект майбутнього житла, на якому було видно, що забудовник планує зводити 16 поверхів.

Згідно з даними бізнес-сервісу YouControl, ПП «Львівський дистрибютор» зареєстроване у Львові на пл. Маланюка. Його засновником є ТзОВ «Бізнес Інвест Інтернешнл Україна», яке займається будівництвом житлових і нежитлових будівель.

Кінцевими бенефіціарними власниками ПП «Львівський дистрибютор» та засновниками ТзОВ «Бізнес Інвест Інтернешнл Україна» є Володимир і Марія Швед.

Основний вид діяльност ПП «Львівський дистрибютор» вказаний як неспеціалізована оптова торгівля. Розмір статутного капіталу підприємства становить 2 352 грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *