ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині невідомі чоловіки пограбували травмованого водія вантажівки

Юлія Шпак

|

На Львівщині правоохоронці встановлюють осіб, причетних до крадіжки грошей та особистих речей у травмованого водія вантажівки. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

У Стрийський відділ поліції 3 липня з заявою про крадіжку звернувся 32-річний мешканець міста Долина Івано-Франківської області, водій вантажівки «Рено Магнум». За словами заявника, близько 15.30 неподалік села Довге, він не впорався з керуванням, після чого його автомобіль з’їхав у кювет.

«Внаслідок ДТП чоловік отримав тілесні ушкодження, зокрема травму хребта. До приїзду на місце події медиків йому надавали допомогу невідомі чоловіки, а згодом він виявив, що з кабіни вантажівки було викрадено документи, гроші та особисті речі на загальну суму близько п’ятдесяти тисяч гривень», – йдеться у повідомленні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють осіб, причетних до скоєння злочину.

Працівники поліції закликають усіх, хто може допомогти встановити осіб, причетних до скоєння цього злочину, або встановити інші обставини події, зголоситись на оперативну лінію 102. Зокрема це стосується водіїв, чиї автомобілі обладнані відео реєстраторами.

Фото: Ігоря Зінкевича

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *