ОСТАННІ НОВИНИ

Для допомоги дітям з інтернату у Львові проведуть благодійний показ дизайнерського одягу

Дарина Смеречанська

|

У Львові 19 липня відбудеться доброчинний показ нової колекції жіночого одягу весна – літо 2019 від відомої львівської дизайнерки одягу Олени Олійник. На заході збиратимуть кошти для допомоги КЗ ЛОР «Буківський дитячий будинок-інтернат». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської обласної ради.

 

Вартість запрошення на захід – це особистий добровільний, благочинний внесок кожного відвідувача, для допомоги КЗ ЛОР «Буківський дитячий будинок-інтернат» у фіксованому розмірі – 300 гривень.

«Цей благодійний показ – мій добровільний, мистецький внесок для допомоги КЗ ЛОР «Буківський дитячий будинок-інтернат». Кошти за придбаний квиток на цей захід будуть вашою особистою щирою підтримкою людям, котрі волею долі позбавлені родинного тепла. Це здебільшого діти та жінки з особливими потребами, які не мають змоги опікуватися собою та своїм майбутнім. Змалечку вони проживають у місці, яке стало для них єдиним прихистком та потребують допомоги. Маю надію, що разом, спільними стараннями, ми об’єднаємось у такій важливій, добрій і завжди потрібній справі, як благодійність», – каже Олена Олійник.

Додамо, що благодійний показ відбудеться 19 липня о 19:00 у відпочинковому комплексі «Park. Art of Rest» (вул. Вітовського 43-А).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *