ОСТАННІ НОВИНИ

Стоматологи заблокували міськраду Львова і вимагають виплатити їм зарплату

Наталя Дуляба

|

Сьогодні, 12 липня, до Львівської міської ради прийшли близько двох десятків медиків Комунальної стоматологічної поліклініки №3 і вимагали виплатити їм заборговану майже за рік зарплату. Про це зі сесійної зали передає кореспондент Львівського порталу.

 

Медики вимагали, аби Львівська міська рада виконала рішення Залізничного суду щодо погашення заборгованості з зарплати медсестрам, санітаркам та лікарям Комунальної стоматологічної поліклініки №3.

Як зазначали протестувальники, молодший персонал стоматполікніки не отримує зарплати вже 11 місяців. Відтак вони одноголосно заявили, що не випустять депутатів зі сесійної зали, допоки їм не гарантують виплату коштів. Також лікарі вимагали, щоб до них повернувся міський голова Львова Андрій Садовий, який ще до цього покинув зал.

У сесійній залі медики скандували «Садового, Садового!», згодом виникла штовханина між представниками Муніципальної варти та пікетувальниками. Одна із жінок серед медиків навіть вилізла на підвіконня, погрожуючи вистрибнути з вікна, оскільки «її вже довели до відчаю».

Депутати вислухали вимоги медиків, однак оголосили перерву на обід.

Фото: Наталі Дуляби

Відео: Варта1

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *