ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканця Львівщини, який на базі відпочинку розбещував неповнолітню, триматимуть під вартою

Юлія Шпак

|

Сьогодні, 11 липня, обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави для 46-річного мешканця Львівщини, якого підозрюють у розбещенні неповнолітньої. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

 

За процесуального керівництва Червоноградської місцевої прокуратури, територіальним відділенням поліції повідомлено про підозру 46-річному жителю Львівщини, учаснику АТО, про вчинення розпусних дій та задоволення статевої пристрасті неприродним способом стосовно неповнолітньої дівчини (ч.1 ст.156, ч.2 ст.153 КК України).

«В ході досудового розслідування встановлено, що зловмисник, будучи інструктором дитячого табору в одному із сіл Львівщини, повністю оголювався перед неповнолітніми та, крім цього, вчиняв інші непристойні дії, які підпадають під кримінальну карність», – йдется у повідомленні прокуратури.

Також зазначається, що сьогодні, 11 липня Жовківським районним судом Львівської області підозрюваному обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі понад 92 тис грн.

Досудове розслідування триває. Довідково: санкція вказаних статей Кримінального кодексу України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *