ОСТАННІ НОВИНИ

Водій з підробленими документами пропонував львівським патрульним 100 доларів хабара

Юлія Шпак

|

На Львівщині патрульні зупинили водія, який мав підроблені документи на автомобіль. Аби уникнути відповідальності чоловік пропонував патрульним 100 доларів хабара. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції у Львівській області.

 

Вчора вдень екіпаж патрульної поліції 3 батальйону зупинив водія автомобіля BMW, який порушив правила дорожнього руху на автодорозі Жовква-Ковель.

«Під час перевірки документів, офіцери виявили ознаки підробки на свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу. Під час перевірки номеру кузова автомобіля, патрульні також виявили неспівпадіння з інформацією в базах МВС. Водій почав виправдовуватися, що він про це не знав, що ніколи проблем не було. Проте коли чоловік почув, що патрульні будуть викликати слідчих, запропонував їм 100 доларів хабара», – йдеться у повідомленні.

Патрульні попередили водія про кримінальну відповідальність за такі дії, проте він продовжував наполягати, щоб вчинити «по-людськи». Інспектори викликали на місце слідчо-оперативну групу Сокальського відділу поліції.

Відео: Патрульна поліція у Львівській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *