ОСТАННІ НОВИНИ

На Донбасі поранили одного українського військового

Олена Карп'юк

|

Протягом учора, 9 липня, на Донбасі російські окупаційні війська порушували встановлене перемир’я майже по всій лінії зіткнення. Противник 23 рази вдався до вогню по українських позиціях, застосовуючи при цьому озброєння БМП, гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі Операції об’єднаних сил.

 

Минулої доби на Луганському напрямку було тихо.

На Попаснянському та Світлодарському напрямках противник проявляв незначну активність. Вогонь по наших позиціях відкривався в районах населених пунктів Новозванівка, Світлодарськ та Новолуганське. Там ворог застосовував автоматичні гранатомети та великокаліберні кулемети. Втрат особового складу Об’єднаних сил не було.

На Донецькому напрямку ворог з озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї 7 разів відкривав вогонь по українських позиціях. Під обстрілами перебували захисники Авдіївки, Невельського, Новотроїцького, Пісків та Опитного. На цьому напрямку втрат серед наших захисників немає.

Найгарячише вчора було на Маріупольському напрямку. Там противник 12 разів прицільно відкривав вогонь з озброєння БМП, гранатометів та стрілецької зброї. Вогневого впливу зазнали позиції Об’єднаних сил біля Водяного, Лебединського та Широкиного. На жаль, один український військовий отримав поранення.

За поточну добу втрат серед українських бійців немає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *