ОСТАННІ НОВИНИ

Затримали зловмисників, що розкрадали бюджетні коштів, призначені для будівництва шахти

Юлія Шпак

|

Правоохоронці викрили зловмисників причетних розкрадання майже чотирьохсот тисяч гривень коштів державного бюджету, призначених для будівництва шахти. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

«Правоохоронці встановили, що під час виконання будівельних робіт на одній з шахт Державного підприємства «Волиньвугілля» передбачені договором субпідряду роботи були виконані не в повному обсязі.Під час аналізу затверджених актів виконаних будівельних робіт було встановлено завищення обсягів виконаних робіт на суму 376,5 тисяч гривень, унаслідок чого з держбюджету безпідставно були виплачені кошти на вказану суму, що підтверджується відповідною будівельною експертизою», – йдеться у повідомленні

Чотирьом службовим особам, які затверджували акти приймання робіт, повідомлено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.5 ст.191 (розкрадання в особливо великих розмірах) КК України та ч.2 ст.366 (службове підроблення) КК України.

Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років  з  позбавленням  права  обіймати  певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *