ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові «на гарячому» затримали автомобільного злодія

Олександр Косик

|

Цієї ночі патрульні виявили підозрюваного у крадіжці ще до того, як про неї дізнався власник майна. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львівської області.

 

Сьогодні вночі, 9 липня, патрульні отримали повідомлення про те, що на вулиці Виговського невідомий чоловік заглядає у вікна автомобілів та перевіряє чи вони зачинені. Заявник описав підозрілого чоловіка та проінформував екіпаж поліції, куди той пішов. Інспектори, які прибули на місце, почали шукати особу та побачили автомобіль Opel, двері якого були відчинені. Неподалік від транспортного засобу патрульні побачили чорну папку з документами на вищезгаданий автомобіль. Офіцери встановили власника майна та повідомили його про подію.

В той ж час, на вулиці Любінській, інший екіпаж патрульної поліції виявив чоловіка, який підходив під орієнтування по цій події. Його зупинили та встановили особу. Згодом заявник, який викликав патруль, підтвердив, що це саме той чоловік, який заглядав в автомобілі. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *