ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронці розповіли деталі вбивства 13-річною дівчиною свого батька

Олександр Косик

|

Як  встановили поліцейські, подія сталася під час конфлікт між нетверезими батьком та донькою. Також з’ясувалося, що між родичами періодично виникають сварки, проте на обліку ця сім’я не перебувала. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

 

Так, у Дрогобицький відділ поліції 7 липня надійшло повідомлення про те, що в одній з квартир у будинку на вулиці Михайла Грушевського у райцентрі виявлено тіло чоловіка без ознак життя.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Попередньо встановлено, що між 35-річним жителем райцентру та його 13-річною донькою виник конфлікт. Батько, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, погрожував дівчинці і тоді, захищаючись, вона завдала йому удару ножем в  шию. Тіло померлого скероване на судово-медичну експертизу.

Окрім того, як встановили медики, під час конфлікту дівчинка також перебувала у нетверезому стані. З нею працюють психологи.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вчинення цього злочину карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Проводиться досудове розслідування.

Сім’я, у якій сталась трагедія, останні кілька років не перебувала на обліку у соціальних службах і до правоохоронців не надходили повідомлення про те, що між родичами періодично виникають сварки.

Правоохоронці закликають мешканців Львова та області не бути байдужими – якщо вам відомо про неблагополучні сім’ї, де батьки нехтують своїми батьківськими обов’язками, або про родини, де відбуваються конфлікти, повідомляйте про це у поліцію. Така інформація може запобігти скоєнню злочинів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *