ОСТАННІ НОВИНИ

Поліція повідомила деталі вчорашнього вибуху гранати на Некрасова

Соломія Григор'єва

|

Попередньо встановлено, що у квартирі на вулиці Некрасова вибухнула граната Ф-1. Відкрито кримінальне провадження, проводиться досудове розслідування, призначені експертизи. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції  Львівської області.

 

Нагадаємо, вчора, 8 липня, о 16.32 до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що в одній з квартир житлового будинку на вулиці Некрасова у Львові стався вибух, внаслідок чого від отриманих травм одна особа загинула та ще одна травмована.

На місці події працювала слідчо-оперативна группа, експерти-вибухотехніки та працівники інших служб. Попередньо встановлено, що у помешканні вибухнула граната Ф-1. Також встановлено особу загиблого – ним виявився 54-річний львів’янин. На момент вибуху у квартирі перебувала 46-річна мешканка Львова, у якої лікарі діагностували, зокрема «проникаюче поранення грудної клітки та живота».

Під час обстеження приміщення інших вибухонебезпечних предметів виявлено не було.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України з приміткою «нещасний випадок» та ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими прпасами або вибуховими речовинами) КК України.

Проводиться досудове розслідування, призначені екпертизи, поліцейські встановлюють обставини події.

Фото: Нацполіція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *