ОСТАННІ НОВИНИ

Минула доба на Донбасі пройшла без втрат

Олександр Косик

|

Минулої доби бойовики порушували перемир’я майже по всій лінії зіткнення – 13 разів обстріляли позиції Об’єднаних сил, втрат серед українських військових немає. Про це йдеться у ранковому зведенні прес-центру Об’єднаних сил, передає Львівський портал.

 

На Луганському напрямку в районі н.п. Старий Айдар та Кримське ворог продовжив застосовувати гранатомети та стрілецьку зброю.

На Світлодарському напрямку противник відкривав вогонь із стрілецької зброї у районі н.п. Новолуганське.

«На Донецькому напрямку минулої доби було неспокійно у районі н.п. Піски, Новотроїцьке та Красногорівка. Тут противник із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї відкривав прицільний вогонь по позиціях Об’єднаних сил.

Маріупольський напрямок залишається зоною активних провокативних дій російських найманців. 6 разів окупанти намагалися змусити наших захисників відкрити вогонь у відповідь.

Використовуючи гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю, противник обстрілював позиції у районі н.п. Широкине, Водяне та Пищевик.

Упродовж поточної доби бойовики двічі порушили режим припинення вогню.

«Провокації із застосуванням стрілецької зброї зафіксовано на Маріупольському напрямку. Вогневого впливу зазнали позиції Об’єднаних сил біля Водяного та Широкиного», – підкреслили у прес-центрі.

За минулу та поточну добу втрат серед українських військових немає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *