ОСТАННІ НОВИНИ

Вночі у Львові учасник ДТП намагався напасти з ножем на патрульного

Юлія Шпак

|

Вночі   учасник ДТП  на вулиці Стрийській хотів напасти з ножем на патрульного. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції у Львівській області.

 

Сьогодні вночі під час патрулювання на вулиці Стрийській, екіпаж патрульної поліції 3 батальйону виявив дорожньо-транспортну пригоду між автомобілями Audi Q7 та Peugeot Partner.

«Під час спілкування з водієм Peugeot, патрульні виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти перевірку. Результат приладу Drager показав 2.22 проміле. Коли інспектори розпочали оформляти адміністративні матеріали, з автомобіля Peugeot миттєво вийшов пасажир, який тримав у руці щось металеве. Оскільки на вулиці було темно, поліцейські не одразу побачили, що це ніж. Як тільки чоловік ступив крок на зустріч, офіцер патрульної поліції вибив з руки предмет, використав больовий прийом самозахисту та застосував кайданки», – йдеться у повідомленні.

Чоловіка затримали та викликали на місце слідчих. Ніж вилучили. Мотиви свого вчинку особа не пояснила. Чоловіка доставили до відділу поліції для встановлення всіх обставин.

Фото: Патрульна поліція у Львівській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *