ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни оцінили громадський транспорт у рідному місті на «трієчку»

Соломія Головіна

|

Місцеві мешканці оцінили громадський транспорт у Львові на «трійку». Про це сьогодні, 6 липня, під час засідання виконавчого комітету повідомив директор комунальної установи «Інститут міста» Олександр Кобзарев, передає кореспондент Львівського порталу.

 

«Ми проводили опитування і на сьогоднішній день за п’ятибальною шкалою мешканці оцінюють наш транспорт на приблизно 3,1-3,2 бали, тобто це трішки вище ніж задовільно», – зазначив він.

Олександр Кобзарев додав, що в середньому цей показник по Україні сягає 3,5 балів.

Власне, нині виконком погодив Плану дій розвитку транспорту у Львові до 2020 року. Його основна мета – це координація зусиль усіх тих служб, які залучені до вирішення транспортної проблеми міста.

Олександр Кобзарев наголосив, що завдяки реалізації цього плану вдоволеність львів’ян громадським транспортом зросте до 3,9 балів:

«Насправді, якщо ми введемо до 2020 року всі ці речі, які запланували, це дозволить покращити ситуацію на 30% і цей показник становитиме приблизно 3,7-3,9 балів. Це не означає, що це межа наших мрій. Ми б хотіли, щоби транспорт у нашому місті був «на відмінно». Але це означає, що до 2020 року нам вдасться вивести транспорт із проблеми…».

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *