ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни намагалися вивезти до ЄС магазини до автоматів

Омелян Шевчук

|

В пункті пропуску «Краківець» службовий собака прикордонників виявив у подорожніх магазини до автомата Калашникова та пістолета ТТ та контрабанду бурштину. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

За даними відомства, сьогодні вранці на українсько-польському кордоні, під час огляду автобуса закордонного сполучення та ручної поклажі подорожніх спрацював службовий собака прикордонників Ірма, спеціально натренований на пошук зброї та вибухових речовин. Охоронці кордону ініціювали додаткову, спільну з представниками митниці ДФС, перевірку підозрілих речей.

В ході поглибленого огляду здогадки правоохоронців справдилися – в особистих речах двох подорожніх було знайдено магазини до зброї. Чоловік та жінка, 1960 та 1969 років народження, жителі міста Львова в ручній поклажі намагалися незаконного перевезти через державний кордон 28 магазинів до автомата Калашникова та 4 магазини до пістолета ТТ. По даному факту прикордонники негайно проінформували представників Нацполіції України.

Крім того, сьогодні вночі у цьому ж пункті пропуску 53-річна пасажирка іншого автобусу, сполученням Львів-Вроцлав, намагалася приховано перевезти через кордон необроблене каміння бурштину. В ході спільного прикордонно-митного огляду речей подорожньої правоохоронці виявили 1,035 кілограми необробленого каміння бурштину світло-коричневого та темно-коричневого кольорів різних розмірів. Незадеклароване каміння вилучили представники митниці ДФС України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *