ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові впіймали трьох грабіжників, які напали на жінку

Дарина Смеречанська

|

У Львові впіймали трьох грабіжників, які напали на жінку на вулиці Японській. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львівщини.

 

Власне, учора інспектори патрульної поліції отримали повідомлення про грабіж на вулиці Японській. Патрульні прибули на місце та зустрілися з заявницею. Жінка повідомила, що 10 хвилин тому троє невідомих забрали в неї мобільний телефон марки iPhone 7 та пішли геть.

Потерпіла описала чоловіків та вказала напрямок їхнього руху. Інспектори розпочали пошуки та вже невдовзі виявили двох осіб, які підпадали під орієнтування. 62-річного та 36-річного чоловіків доставили до відділу поліції для встановлення всіх обставин справи. Також туди прибула потерпіла для написання заяви. Через декілька годин після цього патрульні отримали інформацію, що третій учасник грабежу перебуває на вулиці Японській. Офіцери направилися туди та затримали підозрюваного. Зі слів заявниці, саме цей чоловік забрав у неї мобільний телефон. Його доставили у відділ поліції та передали слідчим.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *