ОСТАННІ НОВИНИ

У Дрогобичі під час прибирання сміття у контейнері виявили труп корови

Дарина Смеречанська

|

У Дрогобичі під час прибирання сміттєвого майданчика на вулиці Млинарській з контейнера витягнули мертву корову, а це підтверджує факт звезення сміття з сіл району. Про це повідомив керівник КП «Комбінат міського господарства» Андрій Янів, передає прес-служба Дрогобицької міської ради.

 

Як зазначається, з 25 травня з вулиць міста Дрогобича розпочали вивозити сміття: це стало можливим після процесу у переговорах між керівництвом Дрогобича та Львівської обласної державної адміністрації.

За минулий тиждень з вулиць міста вивезено 657 тонн. Як приклад керівник КП «Комбінат міського господарства» Андрій Янів зазначив, що раніше у день з міста вивозили в середньому 35 тонн. Лише за один день з одного сміттєвого майданчика на вулиці С. Наливайка було вивезено 47 тонн ТПВ. Також проблемною залишається вулиця Володимира Великого, де сміття після прибирання накопичується миттєво. Тому у КП «КМГ» переконані, що сміття на майданчиках міста — не лише з Дрогобича, а й звозиться з довколишніх сіл. Про це також свідчать непоодинокі випадки, коли мешканців сіл було «спіймано на гарячому» під час розвантаження сміття.

Цього тижня з вулиць міста прибрали у понеділок 105 тонн, у вівторок — 131 тонн, у середу — 159 тонн. Це свідчить про те, що ситуацію вдалося зрушити з місця. Сьогодні прибирають вулицю Самбірську, завтра — вулицю І. Франка. У найближчі дні прибиратимуть сміття з вулиць М. Грушевського, Самбірської та приватних секторів міста.

Також посадовець повідомив приголомшливу інформацію, яка ще раз підтверджує факт звезення сміття з сіл району — те, що під час прибирання сміттєвого майданчика на вулиці Млинарській з контейнера витягнули здохлу корову.

На це міський голова Тарас Кучма також звернув увагу присутніх у сесійній залі, зазначивши, що кожен дрогобичанин платить зі своєї кишені за вивіз сміття, яке накопичилося на вулицях міста: і за своє, і за те, що завозиться з довколишніх сіл. Така ситуація не припустима. Відтак міський очільник закликав дрогобичан  об’єднати зусилля, а не займатися чварами один проти одного.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *