ОСТАННІ НОВИНИ

Погром у ромському таборі на околиці Львова. Чотирьох підозрюваних залишили під вартою

Дарина Смеречанська

|

Апеляційний суд Львівської області залишив під вартою чотирьох підозрюваних у нападі на ромський табір на околиці Львова, внаслідок чого загинув один чоловік, а ще троє – отримали поранення. Про це повідомляє прес-служба суду.

 

Так, нині Апеляційний суд Львівської області розглянув апеляційні скарги на ухвали слідчого судді Пустомитівського районного суду про обрання  запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Колегія суддів Апеляційного суду Львівської області залишила ухвали місцевого суду без змін, а апеляційні скарги адвокатів без задоволення. Відтак було вирішено залишити під вартою підозрюваних Андрія Тичку, Костянтина Петрова, Олега Терендія, Юрія Бешлея.

Щодо розгляду апеляційної скарги стосовно Ярослава Пужила, колегія суддів  задоволила клопотання адвоката та відклала розгляд апеляції на 09.07.2018 року на 16.00 год.

Водночас розгляд апеляційної скарги захисника стосовно підозрюваного Андрія Іванечко відкладено на 10.07.2018 року на 14.30 год. у зв’язку із зайнятістю судді – доповідача у іншому судовому процесі.

Підозрювані у нападі на табір ромів у Львові визнали свою приналежність до незареєстрованого угруповання «Твереза і зла молодь». У поліції поінформували, що погром у ромському таборі влаштували учні трьох львівських шкіл.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *