ОСТАННІ НОВИНИ

На Сумщині розстріляли два автомобілі із людьми, а тіла убитих закопали

Омелян Шевчук

|

На Сумщині виявили розстріляні автомобілі «Рено-Трафік» та «Фольксваген» зі слідами крові, а за два дні тіла трьох закопаних чоловіків. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Сумської області.

 

За даними правоохоронців, два дні тому поблизу одного з сіл Краснопільського району були виявлені автомобілі «Рено-Трафік» та «Фольксваген». Обидві автівки мали всі ознаки того, що людей, котрі перебували в салоні, розстріляли: всередині машин експерти знайшли сліди крові, а поблизу обох іномарок – більше десятка стріляних гільз.

Під час огляду транспортних засобів полісмени вилучили документи, що належать трьом жителям Запорізької області. Поки тривав огляд транспортних засобів, правоохоронці розгорнули широкомасштабні пошуки. І виявили неподалік в озері чоловічий одяг, частина з якого мала кульові отвори та сліди крові, взуття та документи, які мають відношення до трьох ймовірних жертв злочину.

На пошуки зловмисників та зниклих тіл були зорієнтовані всі територіальні підрозділи поліції Сумщини, виставлені додаткові чергові наряди на дорогах, залучені працівники спецпідрозділів поліції, кінологи зі службовими собаками і т.д. І проведена оперативна робота дала свій результат: в ході пошукових заходів були встановлені двоє чоловіків, підозрюваних у потрійному вбивстві.

На місці події були виявлені уламки скла та гумові прокладки з вікна ще одного автомобіля, ймовірно нападників. Тож, коли на одній з автодоріг полісмени побачили  УАЗ, що рухався без лобового скла, вони відразу зупинили його та оглянули. В машині під час огляду відчувався сильний запах оцту, крім того, були виявлені замиті сліди крові. Водія відразу затримали і доставили до відділку поліції, а згодом і його спільника.

За попередніми даними, до розстрілу людей причетні двоє жителів Сумщини: один – з смт Краснопілля, інший – з Сум. Наразі вони обидва затримані та перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

В подальшому з’ясувалось, що убито трьох жителів Запорізької області віком 36, 34 та 40 років. Чоловіки планували перевезти поза пунктом пропуску в Краснопільському районі на територію РФ запчастини до сільськогосподарської техніки.

Поліція зібрала достатньо доказів причетності обох затриманих до потрійного вбивства. Серед речдоків також були ювелірні вироби, знайдені у підозрюваних, що належали зниклим.

Сьогодні ж поблизу Краснопілля, на соняшниковому полі, були знайдені закопані тіла трьох чоловіків, зі слідами вогнепальних поранень.

Наразі слідство триває. Процесуальне керівництво по справі здійснює прокуратура області. Затриманим вже готується повідомлення про підозру в умисному вбивстві трьох осіб з корисливих мотивів.

До обрання запобіжного заходу нелюди перебуватимуть в ізоляторі тимчасового тримання.  В рамках справи остаточно з’ясовуються обставини скоєння злочину та коло інших причетних до нього осіб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *