ОСТАННІ НОВИНИ

Хлопець потребує допомоги, щоб стати на ноги

Андрій Котенський

|

Волинянин Олександр Романюк із села Сошичне потребує допомоги після важкої травми хребта, через яку він вже два роки не може ходити. Поставити хлопця на ноги можна, але для цього потрібна реабілітація. На жаль, у родини Сашка уже не вистачає на це коштів. Про це Львівському порталу повідомив сам Олександр.

Як відомо, хлопець зазнав перелому хребта після невдалого пірнання у водойму. Лікарі провели обстеження і їх висновок був приголомшливий. Сашкові сказали, що він більше не зможе ходити. Та молодий чоловік не здався і за підтримки реабілітологів, близьких та коханої людини спромігся сидіти, а завдяки щоденним тренуванням його руки ставали слухнянішими, він почав відчувати спершу одну ногу, а тепер вже і другу.

Останній реабілітаційний курс Олександр проходив у березні, а це потрібно робити як мінімум двічі на рік. Вже зараз хлопець хвилюється, чи вдасться оплатити черговий курс у реабілітаційному комплексі в селі Боратин. Адже один день перебування в центрі коштує більше тисячі гривень. Тож за цілий курс реабілітації набігає кругленька сума.

«Те, що я зараз на 80 відсотків самостійний – великою мірою зобов’язаний завдячувати саме нареченій Катерині», – зізнається сам Олександр.

Каті довелося поїхати на заробітки у іншу область, щоб заробити на життя та чергову реабілітацію нареченого.

Зараз Олександр знову готується до реабілітації у приватному центрі. Каже, що попри його силу волі та самостійні зусилля стати на ноги без реабілітації за участю фахівців не обійтися.

Усіх небайдужих закликають допомогти зібрати кошти для реабілітації:

4149 4991 0708 6447 картка ПриватБанку. Одержувач Романюк Олександр Миколайович. тел. для контактів 066-02-21-791

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *