ОСТАННІ НОВИНИ

Спортсмени зі Львівщини здобули чотири медалі на чемпіонаті Європи з веслування

Юлія Шпак

|

В італійському муніципалітеті Ауронцо-ді-Кадоре відбувся чемпіонат Європи з веслування на байдарках і каное серед юніорів та молоді до 23 років.  На цих змаганнях успішно виступили і веслярі зі Львівщини. Про це Львівському порталу повідомили в управлінні фізичної культури та спорту Львівської ОДА.

 

До складу збірної команди України увійшло вісім львів’ян – Юрій Зуб, Тарас Мазовський, Сергій Нагорний, Дмитро Озимок, Анастасія Горлова, Іванна Андрухів, Ілона Кушнірук та Валерія Терета.

З 10-ти нагород, які здобула українська збірна, 4-ри вибороли львівські спортсмени.

Дмитро Озимок здобув дві «золоті» нагороди: в каное-одиночці на дистанції 200 м та каное-четвірці на дистанції 500 м серед юніорів. Каное-двійка у складі Тараса Мазовського (Львів) та Дениса Філатова (Дніпро) – завоювала «срібло» на дистанції 500 м.

Юрій Зуб посів третє місце на дистанції 200 м у байдарці-одиночці. Анастасія Горлова посіла четверте місце у байдарці-одиночці на дистанції 200 м та п’яте – у байдарці-четвірці на дистанції 500 м. Валерія Терета у каное-одиночці на дистанції 200 м стала шостою. Іванна Андрухів посіла десяте місце у байдарці – двійці. Ілона Кушнірук двічі стала дванадцятою в байдарці-одиночці на дистанції 200 та 500 м.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *