ОСТАННІ НОВИНИ

На Одещині зійшли з колії 14 вантажних вагонів

|

У Одеській області вчора, 3 липня, сталося сходження 14 вантажних вагонів. Через це рух близько 20 пасажирських поїздів змінили маршрути в об’їзд цієї ділянки. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі «Укрзалізниці».

 

Власне, інцидент стався о 14:18 на перегоні Іванівка – Веселий Кут. Вагони були завантажені шротом та прокатом чорних металів. Як наголошують у прес-службі підприємства, загрози для людей та навколишнього середовища у зв’язку з цим нема. Для визначення причини на місці працювала комісія регіональної філії «Одеська залізниця».

На залізничному вокзалі станції Одеса-Головна організували оперативний штаб для допомоги пасажирам. Їм було запропоновано безкоштовне користування кімнатами відпочинку та залами для очікування. Паралельно із цим залізничники організовували доставку пасажирів до станцій призначення, були організовані альтернативні маршрути з пересадкою, до графікових поїздів включено додаткові вагони та вжиті інші необхідні заходи для зручності й безпеки пасажирів. Також пасажирам повернуті кошти за нездійснені з вини залізниці поїздки. Загальна кількість повернених проїзних документів – 489 квитків та ще 27 – через інтернет.

Станом на сьогоднішній ранок  рух відкрили рух поїздів по парній колії в Одеській області. Упродовж усієї ночі вони усували наслідки сходу вантажного поїзда, що стався 3 липня на перегоні Іванівка – Веселий Кут. Наразі тривають роботи з відновлення руху на непарній колії. На ділянці працює понад 200 залізничників, задіяні 3 відновлювальні поїзди й інша спеціальна техніка.

Сьогодні о 05:42 з Одеси до Києва було відправлено швидкісний поїзд № 764 Одеса – Київ без відхилення від графіку руху. Він курсуватиме за маршрутом з усіма графіковими зупинками, а також додатковою вимушеною зупинкою на станції Крижопіль.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *