ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині двоє рецидивістів обікрали будинок на 40 тисяч

Олександр Косик

|

Пустомитівським районним судом Львівської області взято під варту двох правопорушників, які цьогоріч 22 червня, вчинили крадіжку у селі Наварія. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

 

Зловмисниками виявились раніше судимі за ч.3 ст.186 КК України (грабіж) 35-річний житель Луцька та за ч.1 ст.309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів чи психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) 30-річний львів’янин.

Вказані особи близько 8:30 год ранку, способом віджиму вікна проникли у житловий будинок та заволоділи грошовими коштами та ювелірними виробами власників орієнтовною вартістю 40 тис грн.

Правоохоронці затримали чоловіків поблизу села Холодновідка, а під час обшуку їхнього автомобіля виявили та вилучили знаряддя злочину і накрадене майно.

Лиходіям повідомили про підозру за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 КК України (крадіжка з проникненням, вчинена повторно, за попередньою змовою групою осіб).

На даний час досудове розслідування триває.

Зазначимо, що санкція інкримінованої статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 6 років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *