ОСТАННІ НОВИНИ

На Левандівці пожежники врятували від вогню двох людей

Юлія Шпак

|

Вчора, 4 липня, о 02:48 у Львові сталася пожежа в дерев’яній прибудові житлового будинку на  вулиці Вигоди. До ліквідації пожежі довелося залучати 19 надзвичайників. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДСНС у Львівській області.

 

«Пожежа виникла в дерев’яній прибудові до двоповерхового житлового будинку. До місця виклику негайно виїхали рятувальники 2-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Львів, оперативно прибули та приступили до проведення робіт з ліквідації пожежі. На момент прибуття рятувальників до місця виклику, вся прибудова вже була охоплена вогнем. Сильне полум’я, що охопив прибудову та дим відрізали шлях виходу з будинку двом людям, що на момент пожежі перебували в своїх помешканнях, то ж вогнеборцям довелось рятувати людей з другого поверху будинку та виводити їх на свіже повітря. Через сильне задимлення, що виникло внаслідок пожежі, рятувальникам довелось працювати у спеціальних засобах захисту органів дихання», – зазначають у ДСНС.

О 03:10 пожежу вдалось локалізувати, та о 03:16 повністю ліквідувати в складі однієї ланки газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогнем знищено прибудову, речі домашнього вжитку на площі 5 кв.м., та пошкоджено на першому поверсі двоповерхового житлового будинку, в одній з квартир, оздоблення стін на площі 50 кв.м. та речі домашнього вжитку на площі 10 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 19 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Обставини події встановлюються.

Відео: ДСНС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *