ОСТАННІ НОВИНИ

У Києві біля ресторану застрелили чоловіка

Юлія Шпак

|

У Києві поблизу ресторану невідомий застрелив чоловіка. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

 

Подія сталася біля ресторану на вулиці Великій Васильківськії: на місці працює слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановлюють обставини події, спілкуються зі свідками та очевидцями, а також проводять огляд місця злочину.

«За попередньою інформацією, зловмисник вистрілив у чоловіка, а коли він впав – зробив ще кілька пострілів. На місці вилучили стріляні гільзи, імовірно – від пістолета Макарова. Особа потерпілого встановлена, він – 1988 року народження», – йдеться у повідомленні.

Згодом до чергової частини столичної поліції надійшла інформація про смерть потерпілого. Слідчі розслідують кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

У Києві введений оперативний план щодо розшуку та затримання   невідомого: із показів свідків встановлено, що чоловік –  кавказької зовнішності, 30-35 років, одягнений у чорну куртку, при собі має  вогнепальну  зброю.

«Потерпілий помер у лікарні, у нього численні вогнепальні поранення, але остаточні висновки нам надасть судово-медична експертиза», – повідомив начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко.

За його словами, зловмисник втік у двори, є прикмети автомобіля, який він використовував, тож по місту Києву відпрацьовуються відповідні оперативні плани, орієнтування передані всім патрулям.

«Поліція відпрацьовує ряд версій, і безперечно одна з версій – це вбивство на замовлення. Однак це буде зрозуміло після встановлення особистості потерпілого, його зв’язків, відпрацювання способу його життя. Ми можемо говорити, що зловмисників було щонайменше двоє, оскільки стрілок вийшов із автомобіля, який з місця події зник», – розповів  Андрій Крищенко.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *