ОСТАННІ НОВИНИ

На Київщині в приватному таборі отруїлось 12 дітей. Одна дівчинка перебуває в комі

Олександр Косик

|

У приватному таборі ТОВ «Дитячий оздоровчий заклад санаторного типу «Славутич» на Київщині підозра на отруєння 12 дітей, одна дівчинка в комі. Про це повідомляє Департамент охорони здоров’я Київської ОДА, передає кореспондент Львівського порталу.

 

«Учора ввечері, 2 липня, до Переяслав-Хмельницької центральної районної лікарні була екстрено доправлена дитина 8 років з розладом травлення, організм дівчинки був вкрай зневоднений і вона впала в кому та госпіталізована в реанімацію. Стан кваліфікується, як тяжкий» – йдеться у повідомленні.

Станом на 5 годину ранку дівчинку оглянув анестезіолог дитячої обласної лікарні (м. Боярка), також на консультацію викликані фахівці лікарні «Охматдит». Наразі дитину готують до транспортування в дитячий медзаклад «Охматдит».

За попередньою інформацією юна пацієнтка є ученицею спортивної Школи Деругіних. У зміні Школи Деругіних – 28 дітей, які прибули до ТОВ «Дитячий оздоровчий заклад санаторного типу «Славутич»» 29.07.2018 р, де мали готуватися до змагань.

12 дітям учора стало зле, вони мали розлад шлунково-кишкового тракту. У результаті одна дитина в комі, 11 дітей потрапили до медичного ізолятора табору. На сьогодні ізольованих залишається 7. Загалом в оздоровчому таборі знаходиться понад 200 осіб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *