ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян запрошують на драйвову благодійну вечірку

Соломія Григор'єва

|

Цієї суботи, 7 липня, в нічному клубі Picasso (вул. Зелена, 88) відбудеться драйвова благодійна вечірка «ЩедреЕтно», під час якої збиратимуть кошти на пересадку печінки для маленької Саші Волкової. Участь у вечірці візьмуть гурти LIRWAK, Panchyshyn і Яґоди. Про це Львівському порталу розповіли організатори заходу.

 

Маленька Олександра Волкова за шість місяців свого життя бувала вдома трохи менше доби – увесь інший час дитина проводить у лікарнях. З перших днів життя дівчинці поставили прикрий діагноз – біліарна атрезія, тобто печінка маленької дівчинки не може виводити з організму жовч. Єдиний ефективний спосіб подарувати Саші довге повноцінне життя – операція з пересадки печінки.

Саме тому українські етногурти Яґоди і LIRWAK, а також співак Pаnchyshyn відгукнулися на заклик двох львівських студенток допомогти мужній дівчинці, яка з усіх сил бореться за життя.

«Коли ми дізналися історію Саші, одразу згадали проект «ЩедреЕтно», на якому колись волонтерили. Кілька років тому моя подруга Настя Коваленко на Водохреща привела мене до клубу Picasso, де під час крутої вечірки збирали гроші для допомоги хворим дітям. І хоча цього разу «ЩедреЕтно» відбувається не взимку (встигаємо саме до Івана Купала), ми дуже сподіваємося, що традицію драйвової благодійності нам таки вдасться відродити. Тим паче, Саша цього дуже потребує…», – розповідає організаторка благодійної події Ярина Яричевська

Вхід – благодійний внесок від 150 грн. Початок – о 18:00.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *