ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбувся ІІ Міжнародний музичний маратон пам’яті Василя Сліпака

Омелян Шевчук

|

У Львові 30 червня і 1 липня відбувся ІІ Міжнародний музичний маратон пам’яті Василя Сліпака. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

 

«Міжнародний музичний маратон W-life — це неперевершена музика, іноземні виконавці, симфонічні оркестри, хори та капели. Захід відбувся до других роковин від дня загибелі на війні на Сході України славетного оперного співака, волонтера, добровольця, воїна АТО, Героя України Василя Сліпака», — розповідають організатори.

30 червня, на сцені Львівської філармонії була Petite Messe Solennele — Jacomo Rossini, а 1 липня відбувся концерт OPERA GALA, у якому до оперних зірок приєднається знаменитий диригент із Франції — Ніколас Крауз. Того вечора, 1 липня, на сцені звучали вибрані арії з опер та оркестрової музики чеського композитора Антоніна Дворжака і фінського композитора Яна Сібеліуса. Гасло маратону — «Від друзів — другові!».

Як відомо, маратон розпочався у Києві під назвою W-life з 29 червня — саме у день загибелі на фронті Василя Сліпака. Із 30 червня «естафету» перехопив Львів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *