ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський аеропорт хоче запустити рейси до Португалії і Франції

Соломія Григор'єва

|

Одним з першочергових напрямків, який мають намір відкрити для авіаперельотів зі Львова, є столиця Португалії – Лісабон. Про це розповіла директорка аеропорту Львів Тетяна Романовська в інтерв’ю Zaxid.net.

 

За словами топ-менеджера, вибір даного та інших маршрутів базується на аналізі руху пасажирів зі Львова транзитом через європейські аеропорти.

«Ми маємо статистику, хто куди зі Львова літає через транзитні аеропорти. І зараз в списку напрямків, які необхідно мати сьогодні – це аеропорти Іспанії та Португалії. Ось у нас уже є Барселона і Мадрид, але попит значно більше, тому нам треба ще вмовляти якогось лоукостера, щоб відкрити, наприклад, Валенсію. Ну і дуже нам потрібен рейс на Лісабон», – заявила Тетяна Романовська.

«Ми активно працюємо над цим напрямком, і я дуже сподіваюся, що в наступному році ми будемо мати Португалію», – зазначила вона.

Також вона додала, що є плани по розширенню маршрутної мережі і в напрямку Франції: «Ми ведемо переговори про відкриття рейсів до Франції і домовляємося про співпрацю з кількома азіатськими авіакомпаніями».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *