ОСТАННІ НОВИНИ

За грати потрапила жінка, яка 13 років ховалась від покарання за кордоном

Андрій Котенський

|

Сьогодні у аеропорту Жулян затримали жінку, яка 13 років переховувалася від свого покарання за кордоном. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі поліції Донецької області.

 

За даними поліції, у 2005 році засуджена понівечила жінку та за підробленими документами виїхала закордон. Правоохоронці Краматорська отримали інформацію щодо повернення її в Україну та затримали зловмисницю в аеропорту Жулян, у день її народження.

«13 років тому підстерігши ймовірну коханку чоловіка, розшукувана облила суперницю кислотою, спричинивши їй 76% відсотків опіків тіла. Нападниця на суді провину не визнала, проте зібраних поліцейськими доказів було достатньо для того, щоб суд визнав її винною та виніс вирок – 5 років тюрми. Скориставшись часом, відведеним на вступ вироку в законну силу, засуджена змінила ім’я та за підробленими документами вилетіла закордон», – йдеться у повідомленні.

Розпочавши нове життя та сподіваючись на плинність часу, жінка була впевнена, що її злочин так і залишиться безкарним.

«Сьогодні вона повернулася в Україну, аби відзначити день свого народження в родинному колі, проте правоохоронці були готові до її повернення в Україну та  затримали її в аеропорту. Саме сьогодні їй виповнилося 65 років», – йдеться у повідомленні.

Невдовзі жінку доправлять на Донеччину для відбуття призначеного їй покарання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *