ОСТАННІ НОВИНИ

Вночі у Львові патрульні затримали одразу чотирьох чоловіків з наркотиками

Юлія Шпак

|

Сьогодні вночі у Львові патрульні затримали чотирьох чоловіків з наркотичнимми речовинами. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції у Львівській області.

 

Сьогодні, під час патрулювання на вулиці Хуторівка, інспектори 3 батальйону патрульної поліції побачили чоловіка, який переходив дорогу у невстановленому місці. Його зупинили та попросили пред’явити документи, щоб встановити особу. Коли чоловік діставав паспорт, у нього з кишені випав паперовий згорток. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. В середині згортка була речовина рослинного походження, яку вилучили на експертизу. Чоловіка доставили до відділу поліції для встановлення всіх обставин.

Також на цій вулиці, інспектори виявили ще двох громадян, які підозріло себе поводили та намагалися триматися осторонь від патрульних. Їх зупинили та попросили показати, що вони мають при собі. У двох громадян в кишенях були шприци та пакет з невідомою речовиною. Слідчі, у присутності двох свідків вилучили предмети та запросили чоловіків у Сихівський відділ поліції для встановлення їх осіб та дачі пояснень.

Окрім цього, під час патрулювання на вулиці Кобилиці, патрульні помітили чоловіка, який заховався за автомобілем, коли побачив інспекторів. Патрульні зупинилися та підійшли до вказаної особи. При собі він мав згорток фольги з речовиною рослинного походження. Під час спілкування з громадянином він розповів, що купив наркотики через Інтернет. Працівники Франківського відділу поліції вилучили речовину на експертизу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *