ОСТАННІ НОВИНИ

В Україні – штормове попередження

Андрій Котенський

|

На Україну насуваються сильні дощі, грози, град та шквали. Про це Львівському порталу повідомили в Українському гідрометцентрі.

 

За даними синоптиків, 28 червня в Україні, крім Приазов’я, грози, в окремих районах град та шквали 15-20 м/с, у західних, північних та центральних областях місцями сильні дощі (вночі у Львівській, Івано-Франківській, Чернівецькій та місцями Закарпатській областях дуже сильний дощ). 29 червня в Карпатському регіоні сильні дощі триватимуть.

30 червня несприятливі погодні умови збережуться.

Протягом 28-30 червня на річках басейнів Дністра, Сяну, Прута та Сiрету (Львiвська, Iвано-Франкiвська, Чернівецька області) можливе формування дощових паводків (з виходом води на заплаву) та інтенсивного мiсцевого схилового стоку; утворення локальних селевих потоків, що можуть мати небезпечні наслідки.

За даними сайту Gismeteo, завтра у Львові рясно дощитиме, а денна температура повітря не перевищуватиме 22 градусів тепла. Надвечір трохи розпогодиться, проте у п’ятницю, 29 червня, знову очікується дощ. На вихідні суттєвого покращення погоди не прогнозують, мало того очікується похолодання до 9-14 градусів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *